tiistaina, heinäkuuta 11, 2006

Maxtor OneTouch III Mini Edition KILPAILU!

Maxtor tuo markkinoille ensimmäisen pienikokoisen, kannettavan kiintolevymallinsa - Maxtor OneTouch III Mini Edition. Hädin tuskin 200 grammaa painava kiintolevy on tarkoitettu henkilöille, jotka matkustavat paljon työssään ja joilla on siksi tarvetta pienelle, kevyelle ja näppärälle tallennusratkaisulle, jossa on samat toiminnot kuin Maxtorin suuremmissa kiintolevymalleissa. Kiintolevyn ominaisuuksia ovat mm. automaattinen varmuuskopiointi, tiedon salaus ja synkronointi sekä Rollback-toiminto.

Maxtor OneTouch III Mini Edition on väriltään metallinhohtoinen. Sivujen mustat kumipaneelit suojaavat kiintolevyä tärinältä ja pitävät sen tukevasti paikoillaan. Kulutusta kestävän muotoilunsa ja pienen kokonsa ansiosta kiinto­levy kulkee helposti mukana vaikkapa salkussa.

Maxtor Mini Edition III tärkeimmät ominaisuudet:

* Kannettava varmuuskopiointi- ja tallennusratkaisu.
* Helppo asentaa, kätevä käyttää.
* Maxtor OneTouch -näppäin mahdollistaa nopean varmuuskopioinnin.
* Näppäimelle on ohjelmoitavissa myös muita toimintoja.
* Asiattoman käytön suojaus kahdella tasolla – Maxtor DriveLock ja tiedon salaus.
* Sync-toiminto mahdollistaa automaattisen synkronoinnin kahden tai useamman tietokoneen välillä.
* Rollback-toiminnon avulla tietokoneen sovellukset ja käyttöjärjestelmä voidaan palauttaa esimerkiksi viruksen tai vahingollisen koodin aiheuttaman järjestelmä­virheen jälkeen.
* USB 2.0 -liitäntä takaa nopean tiedonsiirron ja virransaannin.
* Plug and play.
* Kaksi kokovaihtoehtoa: 60 GB ja 100 GB, 5400 rpm, 2MB välimuisti.
* Tukee Microsoft Windows -käyttö­järjestelmiä.

Maxtor OneTouch III Mini Edition on ollut saatavana toukokuun puolivälistä. Suositushinnat ovat: 125 euroa (60 GB) ja 160 euroa (100 GB)

Ja sitten kilpailuun, jossa palkintona yksi Maxtor OneTouch III Mini kovalevy. Tänä vuonna on kulunut 50 vuotta ensimmäisen kovalevyn ilmestymisestä. Kilpailukysymys: kuinka suuri fyysiseltä kooltaan 20 vuotta sitten oli 100 gigatavun muisti PC ympäristössä?

a) suunnilleen Mini Cooper S henkilöauton kokoinen
b) suunnilleen kaksion kokoinen (50 m2)
c) suunnilleen jääkiekkokaukalon kokoinen

Jatka vielä vastausta lauseella, "Sen takia USB muistini ei ole tarpeeksi iso kun minä..." jatka lausetta vapaasti, blogimme kirjoittajat pitävät raadin ja valitsevat oikein vastanneiden joukosta verbaalisesti lahjakkaimman perustelun, jolle lähetetään palkinnoksi ihkauusi One Touch III Mini Edition kovalevy.

Vastaukset otsikolla "KILPAILU" osoitteeseen: hannu(at)hannueskelinen.com. Kilpailu päättyy 26.07.2006, ja sen jälkeen voittajan nimi julkaistaan tässä blogissa. Voittajaan otetaan yhteyttä myös suoraan sähköpostitse.

t. Hannu