lauantaina, joulukuuta 16, 2006

Easton Chang

Australialainen New South Walesissa asuva Easton Chang on kuvannut autoja vasta pari vuotta. Vielä muutama vuosi siten kaveri treenasi pokkaridigeillä, nyt kalusto on vaihtunut tyystin ja asiakkaina hänellä on jo todella isoja firmoja. Easton ei kuvaa mitään muita kohteita kuin autoja, joten se varmaan osaltaan selittääkin miehen nopean kehittymisen yhdeksi tunnetuimmista autokuvaamiseen keskittyvistä nimistä Ausseissa.

Eastonin referenssilista on jo nyt pitkä kuin nälkävuosi. Asiakkaina jo mm. Audi, Mazda, Toyo Tires, Wheels, Motor, Car and Driver, Autosalon, Street Machine, The Golf+, Import Racer, S3 ja Speed magazines- lehdet. Näistä Toyo Tiresin mainoksia Eastonin ottamina on näkynyt meidän Suomenkin lehdistössä.

Kalustostaan Easton mainitsee vain käyttävänsä "digimediumia" 16.7 megan resoluutiolla. Portfoliosta Eastonilla löytyy n. 60 todella tasokasta kuvaa. Kuvista päätellen Easton on kehittänyt itse jonkinlaisen Move 'n Shootin kaltaisen telineen kameralleen. Asiasta mies vaikenee täysin sitä häneltä kysyttäessä, luonnollisesti. Kameran autoon kiinnittämiseen löytyy joitain esimerkkejä myös Kurt Jonesin sivuilta.

www.eastonchang.com

t. Hannu